Deterink wordt Taylor Wessing

Delen:

Taylor WessingDeterink Advocaten en Notarissen fuseert met de juridische multinational Taylor Wessing die 1200 juristen telt, werkend in 26 kantoren verspreid over 13 landen. Aanleiding is de constatering van Deterink dat door de toenemende internationalisatie ook haar cliënten steeds meer behoefte krijgen aan juridische ondersteuning daarbij. Het kantoor wil deel uitmaken van deze trend en wil voorkomen dat cliënten slechts tot de grens bediend kunnen worden. Omgekeerd krijgt Taylor Wessing met Deterink een goede toegang tot de Nederlandse markt.

Deterink werkt al sinds 2011 samen met Taylor Wessing. Managing partner Marc van Gelder: “Vol enthousiasme zetten wij de volgende stap naar internationale samenwerking, door als één organisatie verder te gaan. Daarom zijn we sinds 1 september de Nederlandse vestiging van Taylor Wessing.”

Het volledige persbericht is hier te lezen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven