Dialogue B.V. organiseert Congres ‘Op naar de Top’

Dialogue B.V. organiseert op 31 oktober 2008 in Slot Zeist het Congres ‘Op naar de Top’, over diversiteit en carrière in de advocatuur en het notariaat.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat (cultureel) divers samengestelde teams, mits goed geleid, beter presteren dan homogene groepen. Toch blijkt dat zowel de advocatuur als het notariaat in Nederland in zijn beleid voor diversiteit fors achterloopt.

Tijdens het congres zal aandacht worden besteed aan de betekenis voor de juridische wereld van het Charter ‘Talent naar de Top’, dat op 28 mei 2008 is ondertekend door meer dan veertig toonaangevende organisaties. Tevens zullen de resultaten van een Diversiteitsenquête, gehouden onder de ondertekenaars van de Intentieverklaring van de Orde, worden gepresenteerd. Ook belichten enkele deskundige sprekers het onderwerp diversiteit van verschillende kanten en geven inzicht in geslaagde voorbeelden van diversiteit in de praktijk.

In de middag volgen er twee workshoprondes waarin tips en vaardigheden worden aangereikt om ervoor te zorgen dat er meer diversiteit aan de top komt.

Aan dit congres zijn 5 PO-punten voor de advocatuur verbonden.

Klik hier voor meer informatie.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven