Partnerbijdrage van

Digitalisering – nieuwe werkgroep NGB

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Digitalisering en de impact hiervan op het werk van de bedrijfsjurist is een van de onderwerpen waar we als bedrijfsjuristen proactief mee aan de slag gaan. Bent u actief betrokken bij de digitalisering en de impact ervan op uw werk? Doe mee en neem contact op met Arnold Brakel of Jasper Langezaal van het bestuur van het NGB, als u het onderwerp binnen de vereniging verder concreet wilt maken samen met andere enthousiaste leden. Mail naar info@ngb.nl en vermeld in de onderwerpregel: ‘Digitalisering’.

Een aantal presentaties over de impact van digitalisering zijn inmiddels op de website beschikbaar voor NGB leden (Archief bijeenkomsten). U vindt de presentaties van het SBB lustrumcongres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist van november vorig jaar, en de presentaties van Ton Hartlief en Sandra van Heukelom van de Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari.

Bij ‘Nieuws’ vindt u een artikel over de Nieuwjaarsbijeenkomst en een artikel over het congres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top