Partnerbijdrage van

Digitalisering – nieuwe werkgroep NGB

Delen:

Digitalisering en de impact hiervan op het werk van de bedrijfsjurist is een van de onderwerpen waar we als bedrijfsjuristen proactief mee aan de slag gaan. Bent u actief betrokken bij de digitalisering en de impact ervan op uw werk? Doe mee en neem contact op met Arnold Brakel of Jasper Langezaal van het bestuur van het NGB, als u het onderwerp binnen de vereniging verder concreet wilt maken samen met andere enthousiaste leden. Mail naar info@ngb.nl en vermeld in de onderwerpregel: ‘Digitalisering’.

Een aantal presentaties over de impact van digitalisering zijn inmiddels op de website beschikbaar voor NGB leden (Archief bijeenkomsten). U vindt de presentaties van het SBB lustrumcongres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist van november vorig jaar, en de presentaties van Ton Hartlief en Sandra van Heukelom van de Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari.

Bij ‘Nieuws’ vindt u een artikel over de Nieuwjaarsbijeenkomst en een artikel over het congres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven