NGB

Digitalisering – nieuwe werkgroep NGB

Digitalisering en de impact hiervan op het werk van de bedrijfsjurist is een van de onderwerpen waar we als bedrijfsjuristen proactief mee aan de slag gaan. Bent u actief betrokken bij de digitalisering en de impact ervan op uw werk? Doe mee en neem contact op met Arnold Brakel of Jasper Langezaal van het bestuur van het NGB, als u het onderwerp binnen de vereniging verder concreet wilt maken samen met andere enthousiaste leden. Mail naar info@ngb.nl en vermeld in de onderwerpregel: ‘Digitalisering’.

Een aantal presentaties over de impact van digitalisering zijn inmiddels op de website beschikbaar voor NGB leden (Archief bijeenkomsten). U vindt de presentaties van het SBB lustrumcongres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist van november vorig jaar, en de presentaties van Ton Hartlief en Sandra van Heukelom van de Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari.

Bij ‘Nieuws’ vindt u een artikel over de Nieuwjaarsbijeenkomst en een artikel over het congres Digitalisering van en voor de bedrijfsjurist.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl