Dilemma App advocaten nu online

Delen:

Beeld bij dilemma app vandaag on lineAlle advocaten krijgen te maken met dilemma’s bij zijn beroepsuitoefening. Om hen te helpen een standpunt te bepalen, heeft de Nederlandse Orde van Advocaten de DilemmApp geïntroduceerd. De App is dinsdag 17 mei online gegaan, en is te downloaden via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Elke twee weken ontvangen de deelnemers een nieuw dilemma. Na de gemaakte keuze is direct te zien wat de respons is in percentages van andere advocaten. Ook kunnen advocaten meteen over het dilemma discussiëren met andere advocaten. Deelname aan de app is anoniem, niet herleidbaar tot personen/telefoonnummers en gratis.

Met de app wil de NOvA de discussie over dilemma’s binnen de advocatuur bevorderen. De NOvA nodigt alle advocaten uit dilemma’s aan te leveren om de app zo goed mogelijk te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven