DLA Piper grootste juridische dienstverlener ter wereld

Delen:

DLA Piper heeft in de ‘Asia Pacific’ regio nog vastere grond onder de voeten gekregen, door de volledige integratie van het toonaangevende Australische advocatenkantoor DLA Philips Fox. Dit maakt DLA Piper in omvang tot de grootste juridische dienstverlener ter wereld, met ruim 4.200 advocaten, notarissen en belastingadviseurs verspreid over 76 kantoren in 30 landen.

Dankzij deze Australische aanwinst is DLA Piper nu vertegenwoordigd in dertien van de G20-landen. Richard Fens, managing partner DLA Piper Nederland: “Deze ontwikkeling onderstreept nogmaals hoeveel waarde wij hechten aan het uitbreiden van onze aanwezigheid in alle leidende wereldeconomieën. Het is tevens een logisch vervolg op de stappen die wij de afgelopen twaalf maanden hebben gezet in de richting van opkomende markten als Turkije, Venezuela, Mongolië, en niet te vergeten de Latijns-Amerikaanse markt, waar wij sinds enige tijd samenwerken met het Braziliaanse gerenommeerde kantoor Campos Mello Avogados.”

Door de aanwezigheid van DLA Piper in Australië hebben nu ook Australische bedrijven en buitenlandse ondernemingen, die van plan zijn op dat continent zaken te doen, toegang tot een enorm netwerk van zeer ervaren juristen die hen kunnen adviseren bij complexe grensoverschrijdende kwesties.

Het Australische advocatenkantoor, waarvan de wortels teruggaan tot eind negentiende eeuw, heeft vestigingen in de vijf grote steden van het land en telt bijna 600 advocaten. Het biedt een breed scala aan juridische diensten op onder meer de gebieden ondernemingsrecht, fusies en overnames, belastingrecht, mededinging, infrastructuur, litigation, verzekeringen, life sciences, financiële dienstverlening, vervoersrecht, onroerende zaken, arbeidsverhoudingen en intellectuele eigendomsrechten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven