DLA Piper wint Copyright Firm of the Year Award

Delen:

DLA Piper heeft bij de Managing IP – Europe, Middle East and Africa IP Awards 2018 de Netherlands Copyright Firm of the Year award gewonnen. De prijs werd op 8 maart uitgereikt tijdens de award ceremonie in The Savoy Hotel in Londen.

De prijzen werden uitgereikt aan advocatenkantoren, individuen en bedrijven die betrokken zijn geweest bij de meest innovatieve en uitdagende IP-zaken van het afgelopen jaar. Ook werden er awards uitgereikt aan kantoren die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het internationale IP-landschap.

Niels Mulder, global co-leader soft IP group van DLA Piperlaat weten ‘zeer trots’ te zijn op het winnen van de Netherlands Copyright Firm of the Year award. “Het copyright team van DLA Piper staat al jaren internationale cliënten bij in complexe vraagstukken op het gebied van intellectuele eigendommen. Deze award is een erkenning voor onze toenemende reputatie in de markt.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven