Doe mee aan de Benchmark advocatuur 2021!

Wolters Kluwer voert voor het vierde jaar op rij een benchmarkonderzoek uit voor kleine en middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Advocaten die bij deze kantoren werken worden uitgenodigd om mee te doen.

Delen:

invite-benchmark-2021 (003)-b8db48ba

Vragen die in het onderzoek aan de orde komen zijn: hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief, en hoe presteert uw kantoor ten opzichte van andere kantoren? Om hier een gedegen antwoord te kunnen formuleren heeft Wolters Kluwer uw hulp nodig. Daarom worden alle kleine en middelgrote advocatenkantoren uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek dat dient als tegenhanger van De Stand van de Advocatuur, die meer is toegespitst op top de 50 van de advocatuur. Het invullen van de vragen duurt vier minuten.

Trends

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit rapport geeft u inzicht in de prestaties van uw kantoor ten opzichte van soortgelijke advocatenkantoren. Daarnaast belicht het rapport de trends in de advocatuur door de jaren heen.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven