Juridisch nieuws

Doe mee aan de benchmark Advocatuur!

Voor het tweede jaar op rij voert Wolters Kluwer een benchmarkonderzoek uit voor kleine- en middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Vragen die aan de orde komen zijn: hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief, en hoe past uw kantoor daarin?

Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag heeft Wolters Kluwer uw hulp nodig, daarom wordt u hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek dat dient als tegenhanger van De Stand van de Advocatuur, die meer is toegespitst op top 50 van de advocatuur. Het invullen van de vragen duurt minder dan 2 minuten.

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit rapport geeft u inzicht in de prestaties van uw kantoor ten opzichte van soortgelijke advocatenkantoren. Daarnaast belicht het rapport de trends in de advocatuur door de jaren heen.

Vorig jaar was de voornaamste conclusie dat een kantoor met zeven fee earners het best rendeert.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand