Drie finalisten dingen om Dutch Independent Legal Award 2021

De finalisten voor de Dutch Independent Legal Award 2021 (DILA) zijn bekend: Friederike van der Jagt, Jori Kreule en Lisette Hendrikse. Zij zijn gekozen uit elf semifinalisten. Wie uiteindelijk de beste zelfstandige juridische professional is wordt 19 mei bekendgemaakt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Drie finalisten dingen om Dutch Independent Legal Award 2021 - Mr. online
De finalisten: Friederike van der Jagt (l), Jori Kreule (m), Lisette Hendrikse (r)

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt.

Innovatie

Dit jaar keek de jury in het bijzonder hoe de genomineerde advocaten en juristen presteren op het gebied van innovatie, aanpassingsvermogen en onderscheidend vermogen. Het gaat niet alleen om inhoudelijke deskundigheid maar ook hoe deze juristen die weet toe te passen en er waarde mee weet te creëren voor de cliënt. De jury selecteerde op basis van de door de finalisten gemaakte cases, CV, de input van referenten en de stemmen van publieksjury – dit jaar waren er meer publieksstemmen dan ooit.

Finalisten

Finalist Friederike van der Jagt is eigenaar van en privacyrechtadvocaat bij Hunter Legal te Amsterdam. Zij schrijft ook columns voor Mr. Online. Jori Kreule heeft haar eigen kantoor Kreule Legal en is momenteel legal counsel a.i. bij Unibail-Rodamco-Westfield. Lisette Hendrikse is als general counsel verbonden aan Liance Legal.

Organisatie

De organisatie van de DILA wordt mogelijk gemaakt door WeLegal Network en het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Mr., Kluwer Kleos, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree. De DILA jury bestaat uit Brechje van der Velden, Yu Lian de Bakker, Vroukje van Oosten Slingeland en Douwe Groenevelt.

Stemmen op een favoriet kan nog steeds.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top