Drie nieuwe partners bij KienhuisHoving

Per 1 januari 2008 zullen mr. A.E. Broesterhuizen, mr. A. de Buck en mr.dr. A.S. Westerdijk als partner (aandeelhouder) toetreden bij KienhuisHoving.

Antoine Broesterhuizen.JPGAntoine Broesterhuizen is gespecialiseerd in bouw- en aanbestedingsrecht. Hij werkte van 1998 tot 2004 bij Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn advocaten en notarissen in Den Haag. Daarna heeft hij bij Nysingh advocaten-notarissen in Apeldoorn gewerkt. Sinds 1 februari 2007 is hij werkzaam bij KienhuisHoving.

Adriaan de Buck.JPGAdriaan de Buck is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en houdt zich bezig met overnames, corporate litigation en corporate governance. Hij is sinds 2005 werkzaam bij KienhuisHoving. Voorheen heeft hij bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn gewerkt in Den Haag en werd via hen in 1997 naar Curaçao gedetacheerd. Daar heeft hij 2 jaar voor Halley Blauw & Navarro gewerkt. Na een korte periode in Nederland is hij later van 2001 tot 2005 weer teruggegaan naar Curaçao om voor Wouters advocaten (naderhand Ernst & Young Law Offices) te werken.

Arjen Westerdijk.JPGArjen Westerdijk is ook gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Hij heeft zich toegelegd op de Duitse praktijk (Nederlands recht). Arjen is zijn carrière in de advocatuur begonnen bij KienhuisHoving. Na zijn afstuderen (civiel recht en bedrijfsrecht), het promoveren in het ondernemingsrecht in Duitsland en het vertalen van het Nederlands Burgerlijk Wetboek (Nieper – Westerdijk) naar het Duits is hij in 1998 bij KienhuisHoving terecht gekomen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven