Dutch Caribbean Legal Portal

Delen:

Dutch Caribbean Legal PortalDe Dutch Caribbean Legal Portal heeft een nieuwe website gelanceerd voor advocatenkantoren, juridische diensten, en anderen in het Nederlands Caribische gebied: Aruba, Bonaire, St. Eustatius & Saba, Curaçao en St. Maarten.

Het belangrijkste doel van de website is om informatie te verstrekken aan de bezoekers over het rechtssysteem van het Nederlands Caribische gebied en de organisaties en personen die werken binnen het rechtssysteem. De site is gericht op nationale en internationale organisaties en individuen.

Het Nederlands Caribische gebied heeft een grote juridische gemeenschap, waaronder advocatenkantoren, juridische instellingen, notarissen, bedrijfsjuristen, belastingadviseurs, accountantskantoren, trustkantoren, verzekeraars, financiële ondernemingen en meer. Tot 2007 bestond er geen website met algemene informatie over het rechtssysteem van het Nederlands Caribische gebied. Een groep van organisaties heeft in 2007 om het initiatief  genomen om deze website op te zetten en heeft geleid tot deze portal.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven