Dutch Football Lawyers in voorbereiding op Mundiavocat 2008

Team Dutch Football Lawyers is volop in voorbereiding voor Mundiavocat 2008, het officieuze WK Voetbal voor Advocaten. Het toernooi zal in 2008 gespeeld worden in Spanje in Alicante.

Het team bestaat momenteel uit advocaten afkomstig uit verschillende arrondissementen van verschillende advocatenkantoren. Ook dit jaar is er weer een professionele staf aangesteld om goed voor de dag te komen, onder leiding van trainer/coach Adrie Broxks. Hoofdsponsor van het team is wederom advocatenkantoor Howrey LLP.

Eerder dit jaar nam het team deel aan de Elfcup 2007, het officieuze EK Voetbal voor Advocaten. Daar eindigde het team in de middenmoot op de 12de plaats. Een goede prestatie voor het destijds jonge en onervaren team. Ook deed het team mee aan de Mundiavocat 2006, waar het team teleurstellend 43e werd.

Op Mr. Online houdt het team weer een weblog bij. In eerste instantie van de voorbereidingen op het evenement en tevens zal er ingegaan worden op juridisch inhoudelijke zaken. Tijdens het toernooi zal het team verslag doen vanuit Alicante, met wedstrijdverslagen en foto’s.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven