Dutch Independent Legal Award voor Janike Haakmeester

Delen:

independent legal professional DEFAdvocaat Janike Haakmeester ontving afgelopen donderdag de Dutch Independent Legal Award 2013 tijdens het jaarcongres voor zelfstandige juristen georganiseerd door het Netwerk van OndernemendeJuristen. Haakmeester is volgens de jury ‘een voorbeeld voor deze beroepsgroep in opkomst’.

Na een voorselectie en interviews met de jury, bestaande uit Nicole Edelenbos (Boer & Croon), Cornelis Blokbergen (Head Corporate Legal dept. ING Group) en Marko Stupar (hoofd Juridische zaken Gemeente Rotterdam), versloeg Haakmeester nipt ICT/telecom specialist Michiel van Ast en omgevingsrecht adviseur Max Seelen.

In de toelichting op hun afweging noemde de jury Haakmeesters grote inhoudelijke kennis en liefde voor het vak in combinatie met een grote klantgerichtheid en oriëntatie op samenwerking en verbinding. “Zij heeft niet alleen een heldere visie op de markt en de rol die je als jurist voor je klant speelt, maar maakt ook werkelijk contact met je. Ze verdiept zich in gesprekspartners en weet met een persoonlijke aanpak resultaat te boeken.”

Aan het jaarcongres werkten onder meer de volgende sprekers mee: Frank Kwakman (organisatieadviseur, buitengewoon hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit en auteur van het boek ‘De ondernemende professional’), Martijn Snoep (managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek), Michiel Therry (senior VP Legal van Philips) en Gert-Jan Kroese (head legal van T-Mobile).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven