NGB

Een beleving – verslag van de zomerbijeenkomst bij Heineken op 15 juni jl

In het komende nummer van De Bedrijfsjurist onder meer een impressie van de zomerbijeenkomst bij Heineken op 15 juni jl. Ernst van de Weert, Executive Director Global Legal Affairs, noemde Heineken niet zomaar bier, maar bier met een beleving. Die term was ook van toepassing op de middag die de NGB-leden te gast waren in de Heineken Experience in Amsterdam.

Na een ontvangst met broodjes waren er presentaties over sponsorships, integriteit, privacy en e-commerce. Daarna was het tijd voor een biertje, al dan niet 0.0, en een buffet. Meer dan 150 leden hadden zich aangemeld. Het was een bruisende bijeenkomst, en dat kwam niet alleen door het bier.

Welke evenementen sponsort Heineken, en waarom? Wat voor integriteitscode heeft het bedrijf? Dat en meer lezen NGB-leden binnenkort in De Bedrijfsjurist, op papier of online.

Bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meldt u aan op onze website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl

Winkelmand