Partnerbijdrage van

Een beleving – verslag van de zomerbijeenkomst bij Heineken op 15 juni jl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In het komende nummer van De Bedrijfsjurist onder meer een impressie van de zomerbijeenkomst bij Heineken op 15 juni jl. Ernst van de Weert, Executive Director Global Legal Affairs, noemde Heineken niet zomaar bier, maar bier met een beleving. Die term was ook van toepassing op de middag die de NGB-leden te gast waren in de Heineken Experience in Amsterdam.

Na een ontvangst met broodjes waren er presentaties over sponsorships, integriteit, privacy en e-commerce. Daarna was het tijd voor een biertje, al dan niet 0.0, en een buffet. Meer dan 150 leden hadden zich aangemeld. Het was een bruisende bijeenkomst, en dat kwam niet alleen door het bier.

Welke evenementen sponsort Heineken, en waarom? Wat voor integriteitscode heeft het bedrijf? Dat en meer lezen NGB-leden binnenkort in De Bedrijfsjurist, op papier of online.

Bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meldt u aan op onze website.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top