‘Een meesterlijke motorreis’

Delen:

Het Juristen Motor Gezelschap (JMG) heeft begin juni haar 20-jarig bestaan gevierd met de lustrumreis naar Zuid-Engeland. De motorrijdende juristen troffen elkaar in Calais en reisden gezamenlijk af met de trein door de kanaaltunnel naar de overkant.

In Kent en Sussex genoten zij vijf dagen lang van prachtige weggetjes, heggetjes en het voortreffelijke (motor)weer. Het huidige ledental van 50 rijders kent een grote diversiteit in juridische beroepen en type motorfietsen. Tijdens de drie jaarlijkse ritten en de buitenlandreis is er dus altijd genoeg gespreksstof!

In september volgt de afsluitende lustrumactiviteit, waarbij een juridisch thema zal worden gecombineerd met een motorrit.

Nieuwsgierig geworden en zin om eens mee te rijden? Het JMG is te vinden op www.juristenmotorgezelschap.nl, LinkedIn en Twitter.

Bekijk hier de foto’s van de motorreis.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven