Eénmalig juridisch congres informatiemanagement

Delen:

Ingezonden Mededeling

Debra Logan

Debra Logan

Congres op het snijvlak van juridische zaken en informatie management, met topsprekers van o.a. Gartner, NautaDutilh en de VN.

Congres voor juristen die het hoofd moeten bieden aan verscherpte (internationale) regelgeving en compliance strategie die de alsmaar toenemende informatie in de Cloud en uit social media kanalen vormen.

U moet als juridische professional van vele markten thuis zijn. Aan de ene kant worden ook Nederlandse bedrijven geraakt door de steeds scherpere regelgeving van Amerikaanse en internationale toezichthouders – denk aan de UK Bribery Act en de FCPA. Aan de andere kant zorgt het alsmaar toenemende volume aan data (niet te vergeten data in de cloud en uit moeilijk te controleren social media kanalen) voor nieuwe uitdagingen in de compliance strategie.

Barry Derksen

Barry Derksen

Jan Scholtes

Johannes Scholtes

Daan Lunsingh Scheurleer

Daan Lunsingh Scheurleer

Gonzalo De Cesare

Gonzalo de Cesare

Daarom organiseert ZyLAB op 24 november a.s. een éénmalig congres op de Business University Nyenrode, waarop in samenwerking met experts van Gartner, Nautadutilh, onderzoekers van de VN oorlogstribunalen en het Business & IT Trends Institute in detail wordt ingegaan op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van juridisch onderzoek, e-discovery en het belang van juridisch informatiemanagement / legal archiving.

Debra Logan, vice president van Gartner Research gaat in haar key note presentatie in op de ontwikkelingen op het gebied van e-discovery en de gevolgen die zo’n grootschalig juridisch onderzoek heeft op een bedrijf. Professor Johannes Scholtes, hoogleraar textmining aan de universiteit van Maastricht en CSO van ZyLAB laat met cases uit het Nederlandse bedrijfsleven zien hoe technologie een onmisbaar instrument is bij het efficiënt uitvoeren van juridische onderzoeken.

In middagsessie gaat Daan Lunsingh Scheurleer, Partner en hoofd van het Class action team van advocatenkantoor NautaDutilh, in detail in op de verschillende internationale wet- en regelgevingen, de impact die deze hebben op Nederlandse organisaties en hoe juridische professionals zich op
deze verstrekkende (nieuwe) wetten kunnen voorbereiden.

Voor juridische professionals die meer in de onderzoekshoek werkzaam zijn, geeft de middagsessie van politiek adviseur van de Europese Unie Gonzalo de Cesare inzicht in het proces en de uitvoering van de meest complexe onderzoekszaken uit de hedendaagse geschiedenis.

Kortom, bijzondere sprekers en een kans om complexe zaken op het gebied van e-discovery, compliancy en juridisch informatiemanagement direct met de experts te bespreken.

Meer informatie over ZyLAB Universe 2011, de sprekers en registratie vind u op onze website.
“ZyLAB Universe 2011” wordt gesponsord door ZyLAB, leverancier van e-discovery en informatie management oplossingen. ZyLAB ondersteunt organisaties en overheden bij het digitaal archiveren, beheren en doorzoekbaar maken van miljoenen pagina’s gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia in ruim 700 formaten en 400 talen.

ZyLAB-2

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven