Einde aan Europees advocatuurlijk samenwerkingsverband

Delen:

Er komt een einde aan het juridische samenwerkingsverband Osborne Clarke Alliance. Samen met de andere deelnemende advocatenkantoren heeft advocaten- en notarissenkantoor Ploum Lodder Princen besloten om het samenwerkingsverband op te heffen per 1 april. De huidige economische situatie, zowel in Nederland als wereldwijd, vergt een andere aanpak om in deze dynamische tijden cliënten internationaal optimaal te bedienen.

Rutger PloumRutger Ploum, maatschapsvoorzitter Ploum Lodder Princen, legt uit: “De wens om flexibel te kunnen ageren op de veranderingen in het economische speelveld en niet vast te zitten aan één buitenlands kantoor in een land liggen ten grondslag aan dit besluit. We zullen met onze samenwerkingspartners blijven werken, echter op non-exclusieve basis. Zo kunnen we ons netwerk uitbreiden in die landen en voor die rechtsgebieden die voor onze cliënten relevant zijn. Onze manier van werken blijft onveranderd: met grote gedrevenheid samenwerken aan effectieve resultaten voor onze cliënten. Ook over de grenzen heen.”

Osborne Clarke Alliance is een samenwerkingsverband tussen zes Europese zelfstandige advocatenkantoren, te weten: Osborne Clarke (Verenigd Koninkrijk en Duitsland), Ploum Lodder Princen (Nederland), Stehlin & Associés (Frankrijk), De Wolf & Partners (België), Osborne Clarke Spain (Spanje) en SLA Studio Legale Associato (Italië).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven