Eneco neemt zonne- en windenergieactiviteiten Delta over

Delen:

Energiebedrijf Eneco neemt de zonne- en windenergieactiviteiten van het noodlijdende Zeeuwse energiebedrijf Delta over. Eneco koopt drie operationele windparken met een capaciteit van 28.7 megawatt, twee ‘ready to build’ windparken met een capaciteit van 11.5 megawatt, ontwikkelingen op het gebied van windenergie met een gezamenlijke potentiële capaciteit van 60 megawatt en vier zonne-energieprojecten van in totaal 10 megawatt.

Partijen

  1. Eneco Wind
  2. DELTA Energy BV

Adviseurs

  1. Allen & Overy (Katinka Middelkoop, Marinus Winters, Marieke van der Holst, Alexander van Hövell, Dewi Hamwijk, Jochem Kin)
  2. NautaDutilh (Joost den Engelsman, Harm Kerstholt, Lisa Schoenmakers, Mirjam Klompenhouwer, Arief van Rhee, David Wumkes, Anne Postuma, Marianne de Waard-Preller, Dido Wolvius, Barbara Nijs, Emma Hameleers, Edward Rijnhout, Frederike Manzoni)

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven