Eric R. de Vries houdt blog bij vanaf Nederlandse Antillen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf maandag houdt Eric R. de Vries een weblog bij vanaf de Nederlandse Antillen. Eric R. de Vries is advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van de Nederlandse Antillen en Aruba en als partner verbonden aan HBN Law met kantoren in Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Zijn praktijk concentreert zich op vastgoed, infrastructuur, telecom en financieringen. Hij is geboren en getogen op Curaçao, volgde zijn rechtenstudie aan de KUB (nu UvT) in Tilburg en de Universidad de Barcelona en werkte als advocaat bij het kantoor van de Landsadvocaat, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag.

Via zijn weblog bericht hij over de vaak toch wel heel interessante en mooie (en soms minder mooie) dingen op juridisch gebied in de West. In zijn eerste blog gaat hij in op de meningsvorming over de Nederlandse Antillen die door Nederlanders gezien wordt als een Nederlandse stad. Verder gaat hij in op de staatkundige herstructurering van De Antillen, waarbij de eilanden Curaçao en St. Maarten ieder een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden worden.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top