Eric R. de Vries houdt blog bij vanaf Nederlandse Antillen

Vanaf maandag houdt Eric R. de Vries een weblog bij vanaf de Nederlandse Antillen. Eric R. de Vries is advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van de Nederlandse Antillen en Aruba en als partner verbonden aan HBN Law met kantoren in Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Zijn praktijk concentreert zich op vastgoed, infrastructuur, telecom en financieringen. Hij is geboren en getogen op Curaçao, volgde zijn rechtenstudie aan de KUB (nu UvT) in Tilburg en de Universidad de Barcelona en werkte als advocaat bij het kantoor van de Landsadvocaat, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag.

Via zijn weblog bericht hij over de vaak toch wel heel interessante en mooie (en soms minder mooie) dingen op juridisch gebied in de West. In zijn eerste blog gaat hij in op de meningsvorming over de Nederlandse Antillen die door Nederlanders gezien wordt als een Nederlandse stad. Verder gaat hij in op de staatkundige herstructurering van De Antillen, waarbij de eilanden Curaçao en St. Maarten ieder een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden worden.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven