Europees Pro bono forum voor juristen in Amsterdam

Delen:

Beeld bij PIL AmsterdamHet Europese pro bono congres voor juristen strijkt dit jaar neer in Amsterdam. Onder regie van PILnet (het wereldwijde netwerk voor Public Interest Law) wordt The 10th Annual European Pro Bono Forum dit jaar van 16 tot 18 november gehouden in de hoofdstad.

Het is volgens de organisatoren het enige evenement in Europa dat advocatenkantoren, bedrijven, NGO’s, ordes van advocaten en juridische faculteiten bijeenbrengt om ideeën en expertise over pro-Deowerk uit te wisselen.

PILnet wil bevorderen dat de rechtstaat mensenrechten beschermt en rechtvaardigheid brengt. De organisatie heeft kantoren in Boedapest, Beijing, Londen, Moskou, Hongkong en New York. PILnet voorziet juristen van de middelen om onrecht te bestrijden en verbindt de wereldwijde gemeenschap van activisten die het juridische middelen gebruiken om vooruitgang te stimuleren.

Er zijn onder sprekers en workshops. Het centrum van het evenement is de Marktplaats, waar non profit organisaties contacten kunnen leggen met andere organisaties en met advocaten. Het evenement vindt plaats in de Beurs van Berlage.

Meer informatie op de website of stuur een mail naar Marieanne McKeown, mmckeown@pilnet.org

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven