Ex-advocaat Stuijt in RvC van NS

Delen:

Janet L. StuijtVoormalig advocaat Janet L. Stuijt (46) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van de NS voor de duur van vier jaar, waarna verlenging mogelijk is.

Stuijt is op dit moment General Counsel & Head of Compliance en Corporate Secretary bij NN Group N.V. In deze functie geeft ze leiding aan verschillende teams in Nederland en in het buitenland.

Janet Stuijt studeerde Rechten aan de Universiteit van Leiden en werkte eerder in diverse leidinggevende functies bij ABN AMRO en ING Groep. Daarvoor was ze werkzaam als advocaat bij Loeff Claeys Verbeke, Allen & Overy en De Brauw Blackstone Westbroek.

Voorzitter Gerard van de Aast van de RvC zegt dat Stuijt beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring met governance, risk en compliance gerelateerde zaken. “Met haar juridische achtergrond en praktische ervaring is ze een goede aanvulling op ons team”.

Met de benoeming van Stuijt bestaat de RvC uit vijf leden. Het is de bedoeling dat de RvC uiteindelijk weer uit zes leden bestaat.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven