Faasen & Partners treedt toe tot Eversheds International

Per 1 oktober 2008 wordt Faasen & Partners lid van Eversheds International, een internationaal netwerk met advocatenkantoren in 24 landen en meer dan 2.500 professionals. De toenemende vraag van cliënten naar assistentie of aanbeveling voor kantoren in andere landen, lag aan dit besluit ten grondslag.

Rob Faasen, managing partner van Faasen & Partners: "Wij zijn er trots op dat wij de afgelopen zes jaar aan een sterk fundament in Nederland hebben gebouwd. Met deze stap kunnen wij onze huidige en toekomstige cliënten nog beter van dienst zijn, juist waar het internationale activiteiten betreft. Daarnaast zien wij goede groeimogelijkheden voor onze nationale praktijk. De keuze voor Eversheds lag voor de hand. De strategie en ambitie van de leden van Eversheds International sluit naadloos aan op onze eigen strategie en ambitie."

Het Eversheds netwerk biedt de cliënten van Faasen & Partners toegang tot een netwerk van circa 2.500 advocaten in 24 landen en een enorme bron aan informatie en kennis over verschillende (deel)markten. Hiertoe horen o.a. bij kapitaalmarkttransacties, financieringen, duurzame energieprojecten en internationale mobiliteit van werknemers. Faasen & Partners kan op die manier haar cliënten en relaties die buiten Nederland activiteiten willen gaan ontplooien of transacties willen doen, nog beter van dienst zijn.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven