Finalisten voor de Dutch Independent Legal Award 2023 bekend

De finalisten voor de Dutch Independent Legal Award (DILA) zijn bekendgemaakt. De jury heeft Anneke Baan, Marc de Hoogh en Marianne de Feijter aangewezen als kanshebbers op de titel beste onafhankelijke jurist van het jaar. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de finale op 15 mei.

Delen:

DILA finalisten

Marianne de Feijter is privacy counsel, Anneke Baan verleent juridisch advies op het gebied van algemeen contractenrecht en ondernemingsrecht en Marc de Hoogh is momenteel interim legal counsel bij Heineken en Triodos Bank.

De jury van de DILA bestaat uit Enrique Boerboom (Albert Heijn), Saskia Laseur (Van Doorne), Sanne Overbosch (Shell) en Jasper Spanbroek (KPN).

De DILA is de award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de negende keer uitgereikt. De instelling van de award is een erkenning van het feit dat zelfstandige advocaten en juristen enerzijds een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar anderzijds onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr. Online, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench en Robert Walters.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven