Foto’s Jonge Balie Congres 2008 online

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op donderdag 6 en vrijdag 7 november werd het Jonge Balie Congres 2008 gehouden in het Event Centre Aalsmeer (ECA). In de weken voorafgaand aan het congres hield Nghitti Saro haar belevenissen bij op Mr. Online en tijdens het congres was een fotograaf van Mr. aanwezig om alles vast te leggen. De foto’s staan online op de netwerkpagina van Mr. Online.

De netwerk-pagina’s van iedere Mr. zijn veelal het eerst bekeken onderdeel van het magazine. Goede foto’s en pittige onderschriften. Verzin ook zelf  eens zo’n onderschrift! Stuur zelf een passend onderschrift voor één of meer van deze foto’s van het Jonge Balie Congres. De beste zullen geplaatst worden. Het onderschrift kunt u sturen naar webmeester@mr-online.nl onder vermelding van het fotonummer.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top