Françoise Schoordijk treedt toe tot onroerend goed praktijk DLA Piper

DLA Piper advocaten, notarissen, belastingadviseurs maakt bekend dat per 1 januari 2008 Françoise Schoordijk als kandidaat-notaris is toegetreden tot de praktijkgroep onroerend goed, bestuurs- en milieurecht.  Françoise Schoordijk is afkomstig van Loyens & Loeff, waar zij elf jaar werkte.

Françoise Schoordijk (1966) studeerde Notarieel Recht en Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam.  Zij is gespecialiseerd in commerciële vastgoedacquisities en vastgoedfinancieringen.  Als kandidaat-notaris heeft ze een ruime ervaring in het opzetten van beleggingsfondsen en de overdracht van vastgoedportefeuilles.  Tevens heeft Schoordijk diepgaande kennis van de overdracht en financiering van in Nederland geregistreerde vliegtuigen en schepen.

Françoise Schoordijk zal op het gebied van financieringstransacties nauw samenwerken met collega’s van de praktijkgroep Finance & Projects van DLA Piper.  Françoise Schoordijk is aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, waarbinnen zij lid is van de commissie-buitenland.  Françoise Schoordijk is zestien jaar werkzaam in het notariaat, achtereenvolgens bij Stibbe, Loeff Claeys Verbeke en Loyens & Loeff.

Françoise Schoordijk: "DLA Piper heeft de ambitie en de potentie om de komende jaren de vastgoedpraktijk verder uit te bouwen.  Ik verheug me erop om daaraan een wezenlijke bijdrage te leveren in een nauwe samenwerking tussen advocatuur en notariaat."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven