Frederieke Leeflang wordt commissaris bij ABN Amro

Delen:

Beeld bij frederieke n 6aaAdvocaat Frederieke Leeflang (Boekel) is voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van ABN Amro. Over de voorgenomen benoeming wordt beslist tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 18 mei 2016. Met de benoeming wordt de vacature binnen de Raad van Commissarissen ingevuld die is ontstaan na het vertrek van Peter Wakkie.

President-commissaris Rik van Slingelandt roemt haar uitgebreide juridische kennis en ervaring. “Zij is van grote toegevoegde waarde voor het toezicht van de Raad van Commissarissen op de activiteiten van ABN AMRO,” aldus Van Slingelandt.

Leeflang is sinds het afronden van haar rechtenstudie werkzaam bij advocatenkantoor Boekel (voormalig Boekel de Nerée), waar zij van 2011 tot 2015 bestuursvoorzitter was. Ze voerde een reorganisatie door die nodig was om een aantal magere jaren door te komen. Ze heeft bestuursfuncties bij onder meer AMC Foundation, de Vereniging voor Mededingingsrecht en Stichting Keurmerk Goede Doelen. Tevens is Leeflang lid van de Raad van Toezicht bij KWF Kankerbestrijding.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven