GCN-Jaarcongres 2013 ‘Tomorrow’s General Counsel’

Delen:

GCNInnovatie. Dat is het hoofdthema van het jaarcongres ‘Tomorrow’s General Counsel’ voor eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties dat General Counsel Netherlands (GCN) organiseert op donderdagmiddag 14 maart. Daarbij zal professor Richard Susskind, internationaal bekend juridisch trendwatcher, ingaan op hoe nieuwe technologieën en innovaties de general counsel in zijn rol verder kunnen helpen. Daarover gaat ook zijn splinternieuwe boek ‘Tomorrow’s Lawyers’.

De dag begint met een informele ‘rondetafellunch’ waarbij de deelnemers in groepjes van acht kennis met elkaar kunnen maken. Vervolgens zullen Petra van Hilst en Michiel van Straaten, initiatiefnemers van GCN, het congres openen. Daarna volgt de toespraak van Susskind. Verder worden zes workshops  verzorgd over innovatieve initiatieven voor general counsels. Het inhoudelijke gedeelte wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Christiaan Bramer, manager juridische zaken van Heineken Brouwerijen. Aan het eind van de dag is er een borrel en tijd om met elkaar na te praten over de innovaties die we de komende jaren kunnen verwachten.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven