Juridisch nieuws

Geen advocaten betrokken bij ‘deal van het jaar’

Beeld: Pixabay

Bij de ‘deal van het jaar’ 2017 is geen (groot) advocatenkantoor betrokken geweest. De ‘Deal of the year’-award van de Dutch Corporate Finance Association is toegekend aan een Amsterdamse corporate finance boutique. Vorig jaar stond DVAN Advocatuur nog op het erepodium.

Jaarlijks reikt de Dutch Corporate Finance Association, een beroepsvereniging voor corporate finance, M&A en financieel professionals, de ‘Deal of the Year Award’ uit, een prijs voor de meest ingewikkelde en multidisciplinaire transactie die succesvol is afgerond. Deze keer (2017) ging de prijs naar de verkoop van NewMotion aan Shell. De transactie werd begeleid door fusie- en overnameadviseurs van Improved Corporate Finance / Drake Star Partners – met tien associate partners en zo’n vijftien vaste medewerkers een Amsterdamse corporate finance boutique.

De andere genomineerden voor deze editie van de ‘Deal of the Year’ verkiezing waren Mazars Financial Advisory Services dat bemiddelde bij de verkoop van Rodepa Holding aan ING Corporate Investments, Bobbe Corporate Finance dat bemiddelde bij de buy-out van BlooMEDical en Aeternus Corporate Finance dat de verkoop van Jekill & Hyde aan ABN AMRO Participaties begeleidde. Vorig jaar waren branchegenoten BDO en DVAN Advocatuur en Notariaat betrokken bij beste deal van het jaar 2016, de verkoop van ITmobile aan het Canadese FleetComplete.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures