Geert Potjewijd gaat De Brauw leiden

Delen:

Geert PotjewijdGeert Potjewijd is benoemd tot nieuwe managing partner van De Brauw. Samen met Bernard Spoor en Eelco Meerdink zal Potjewijd vanaf 1 januari 2016 het bestuur van het advocatenkantoor vormen. Martijn Snoep keert na zes jaar terug naar de praktijk en zal zich richten op de EU competition & regulatory-praktijk, deels vanuit het kantoor van De Brauw in Brussel.

Geert Potjewijd heeft een grote ervaring in internationale zaken. Van 2010 tot medio 2014 was hij de eerste resident partner van het kantoor van de Brauw in China. “Met zijn brede ervaring geniet Geert het volle vertrouwen om onze huidige strategie voort te zetten,” zegt Martijn Snoep. Die strategie is erop gericht de dienstverlening aan cliënten zowel in Nederland als in het buitenland verder te verbeteren. “In de afgelopen jaren hebben we met succes een belangrijke impuls aan deze strategie gegeven. Ik kijk daarom terug op zes zeer leuke jaren en zie ernaar uit om zelf die strategie in de praktijk te uit te voeren.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven