Genomineerden Patroon van het Jaar bekend

Delen:

Foto: Pexels.com

Fulco Blokhuis, Anke Feenstra, Frank van Gaal en Nienke Klazinga zijn genomineerd voor de Patroon van het Jaar 2017. De vier advocaten presenteren zich op 18 oktober aan de jury. De winnaar wordt door Bart van Tongeren, algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten, bekendgemaakt tijdens het bij het Jonge Balie Congres op donderdag 2 november in Tivoli te Utrecht.

De organisatie heeft uit de voorgedragen patroons vier genomineerden geselecteerd. Fulco Blokhuis (Boekx Advocaten) werd genomineerd door Ron Lamme.   Kim Demandt en Maaike Coenen schoven Anke Feenstra (Hertoghs Advocaten) naar voren, en Frank van Gaal (REX Advocaten) werd voorgedragen door Melanie Janssen.  Advocate Nienke Klazinga (Köster Advocaten) dankt haar nominatie aan Liselotte Mannaerts.

Een goede patroon moet volgens de organisatoren uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebben, adequaat feedback geven, en bovendien integer, stressbestendig en betrokken zijn.

De Patroon van het Jaar is een initiatief van professor Edgar du Perron (raadsheer in de Hoge Raad) en Christ’l Dullaert (directeur van Le Tableau).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven