Gerbrandydebat 2013

Delen:

gerbrandyKamerleden en advocaten gaan op 13 november met elkaar in discussie over onderwerpen die liggen op het snijvlak van advocatuur en politiek tijdens het Gerbrandydebat in Sociëteit De Witte in Den Haag. Zij doen dit in navolging van Pieter Gerbrandy (1885-1961), die zijn welbespraaktheid niet alleen toonde als premier in oorlogstijd, maar ook als minister van Justitie, Kamerlid en advocaat. Het debat is een jaarlijks terugkerend Orde-evenement.

Het debat wordt gevoerd door Ard van der Steur, (Tweede Kamerlid VVD), Jeroen Recourt (Tweede Kamerlid PvdA), Cees Korvinus (advocaat Korvinus Van Roy & Zandt advocaten) en Peter Plasman (advocaat Plasman advocaten). Zij buigen zich over de onderwerpen gesubsidieerde rechtsbijstand en toezicht op advocaten.

Het debat begint om 18.30 uur (inloop 17.30 uur) en zal ruim een uur duren. Hierna is er ter afsluiting een borrel in de Pleinzaal.

Voor aanmelding stuur een e-mail naar: a.rolfvondenbaumen@advocatenorde.nl. Het bijwonen van het debat is geheel kosteloos.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven