Gezaghebbende juristen op studentencongres

Delen:

Poster congres verkleindDe studenten van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen hebben gezaghebbende sprekers weten te strikken voor hun Juridisch Congres op 18 maart. Over het thema ‘Fusies en Overnames: een onderneming op zich’ zullen onder meer mr. drs. Jan Louis Burggraaf (partner Allen & Overy) en prof. mr. Leonard Verburg (hoogleraar arbeidsrecht Radboud Universiteit) hun licht laten schijnen.

De andere sprekers zijn prof. mr. dr. Micheal Veder (dagvoorzitter), mr. Harke Plas (partner KienhuisHoving), drs. Jan Hommen (voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ahold) en drs. Michiel Denkers (hoofd mededinging ACM).

Het congres wordt op 18 maart gehouden van 9.00 tot 17.00 uur in de Waagh aan de Grote Markt 26 in Nijmegen. De zaal biedt plaats aan 100 geïnteresseerden. Inschrijven kan hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven