Gimv verwerft meerderheidsbelang in Verkley

Investeerder Gimv verwerft een meerderheidsbelang in Verkley, actief in de aanleg en onderhoud van ondergrondse kabel- en leidingnetten voor energie en water. Gimv neemt de aandelen over van PMH Investments. Het management van Verkley herinvesteert.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Partij 1

Gimv

Adviseurs

deBreij (Wytse Huidekoper, Lynn Bekker, Vicky Sassen), JSA Tax Consultancy (Rowdy Schouten, Ronald Braxhoofden), EY (Maurice van den Hoek, Fredi Arditti, Mark van der Wiel, Timon Ensink, Bram Kuijpers, Irvin Faneyte, Luc Nelissen, Jaon Mulder, Vivian Hinfelaar)

Partij 2

PHM Investments

Adviseurs

CORP. (Paul van den Belt, Justin van Angelen), KPMG (Danny Bosker, Tijn Bastiaans, Arnoud Runia, Tim van den Ende, Spike Gontscharoff, Jeffrey Vossen), KPMG (Ewald van Hamersveld, Bas Smits, Nick Rohrbach, Pim van Gerwen, Raymond Timmer, Stan de Ranitz)

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top