Partnerbijdrage van

Global Legal Hackathon komt naar Amsterdam-Noord

Delen:

Wolters Kluwer en Dutch Legal Tech hosten van 22 tot 24 februari de Nederlandse bijeenkomst van de Global Legal Hackathon in ClinkNoord in Amsterdam. Op tientallen locaties wereldwijd worden tegelijkertijd vergelijkbare bijeenkomsten gehouden om technologische oplossingen te zoeken gericht op verbetering van de praktijk van de wet en toegang tot juridische diensten.

Juristen én niet-juristen zijn welkom om mee te denken tijdens de 51-uur durende bijeenkomst in Amsterdam. Met de filosofie van ‘open platforms’ staat de bijeenkomst in Amsterdam voor iedereen open, zonder kosten voor de deelnemers.

Op elke Hackathon-locatie zullen teams van mensen – van wie velen voor de eerste keer samenwerken – het hele weekend ideeën uitdenken en technische oplossingen ontwikkelen die van invloed zijn op de praktijk, het bedrijfsleven en de levering van juridische diensten.

Global sponsor

Het is het tweede jaar op rij dat Wolters Kluwer de rol van global sponsor van de Hackaton op zich neemt. In 2018 telde de Global Legal Hackathon meer dan 5000 deelnemers uit zes continenten, 40 steden en 22 landen, waarmee het het grootste juridische innovatie event in de geschiedenis was.

“We zijn vereerd en enthousiast om als host voor #GLH2019 in Amsterdam op te treden, als een leider in de juridische gemeenschap en als onderdeel van de wereldwijde beweging om de juridische processen, systemen en technologieën van de wereld te verbeteren,” aldus Peter Backx, Segment Directeur Legal & Tax bij Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland in een persbericht.

Delen:

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven