Gouden Toga gaat in de revisie

Delen:

De verkiezing van de beste wervingscampagne voor (aankomende) juristen wordt vanaf dit jaar op een nieuwe manier georganiseerd. Dan gaat het over de manier van inzenden, de soort inzendingen, de wijze van jureren en de publieksprijs. Bij het inzendingsproces is Mr. niet langer leidend bij het selecteren van de inzendingen, voortaan zullen het de bureaus die de campagnes daadwerkelijk maakten en hun opdrachtgevers zelf zijn die gaan inzenden. Bovendien is er een prijs bij gekomen: de Gouden Sleutel.

Mr. werkt bij dit verkiezingsproces nauw samen met Werf&, de leidende uitgever op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en onderdeel van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Afgezien van een andere inzendprocedure verandert ook het soort inzendingen. Niet langer hoeven het alleen langer lopende campagnes in de vorm van websites en printuitingen, met name gericht op recruitment, te zijn; vanaf dit jaar komen ook incidentele uitingen die vallen onder de term ‘employer branding’ in aanmerking.

Ten slotte komen er twee geheel onafhankelijke jury’s: de vakinhoudelijke experts zullen de Gouden Toga gaan toekennen en een nieuwe jury, bestaande uit starters en masterstudenten recht, gaan de Gouden Sleutel uitreiken. De jurering zal zich zeker ook gaan richten op de beoogde en gerealiseerde effecten van de inzending, iets wat voorheen vrijwel altijd buiten beschouwing bleef.

De Gouden Bef is zoals altijd de publieksprijs. Er komt een koppeling met LinkedIn, waardoor een betere monitoring van het stemproces kan worden bewerkstelligd. Binnenkort volgt meer informatie over de verdere gang van zaken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven