Grapperhaus grijpt naast prijs

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
foto Chris van Houts

Advocaat Ferdinand Grapperhaus (Allen & Overy) heeft naast PrinsjesBoekenprijs gegrepen. Hoogleraar politicologie Tom van der Meer is de winnaar van de prijs met zijn boek ‘Niet de kiezer is gek’.

Grapperhaus was genomineerd voor zijn boek ‘Rafels aan de rechtsstaat’. De derde genomineerde was Joost Vullings met ‘De kinderen van Pim’. Jozias van Aartsen, commissaris van de Koning in Drenthe, heeft de prijs uitgereikt: een oorkonde en een geldbedrag van 2500 euro.

De PrinsjesBoekenprijs wordt ieder jaar tijdens Prinsjesfestival uitgereikt voor het beste politieke boek. De prijs is ingesteld om het belang van boeken over de nationale politiek te benadrukken en de kwaliteit ervan te bevorderen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top