Gratis juridische hulp via een app

Delen:

icon175x175Het juridisch innovatiebedrijf Justitia Omnibus heeft honderden juridische brieven en andere juridische documenten gratis beschikbaar gemaakt door app in de AppStore. De app is gebaseerd op de website www.overeenkomsten.nl. Daar is de app te downloaden.

De app is geschikt voor particulieren en ondernemers.  Voor particulieren is er bijvoorbeeld de brief om een samenlevingsrelatie te beëindigen, of een bijzonder verlof aan te vragen. Maar ook een model om de huur op te zeggen. Een veel gebruikte brief door ondernemers is die waarmee de werkgever een werknemer kan schorsen.

Naast de brieven zijn er honderden voorbeeldcontracten. Die bieden steun en hulp bij veel voorkomende juridische zaken. Zowel voor ondernemers als voor particulieren. Alle documenten zijn direct te gebruiken uit de app en worden ook nog toegezonden in een mail.

Directeur Pablo van Klinken van Justitia Omnibus zegt dat hij op deze manier het recht toegankelijk wil maken voor iedereen. “Dankzij de App kunnen mensen op iedere plek en ieder moment gebruik maken van onze juridische steun.”

Justitia Omnibus is uitgever van een aantal juridische websites zoals overeenkomsten.nl en de doehetzelfnotaris.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven