Grondwetpad: wandelen met Donner

Delen:

met Piet Hein DonnerHet Huis voor de democratie en rechtstaat ProDemos organiseert dit jaar gratis wandelingen over het Haagse Grondwetpad. Op zaterdag 2 april worden vier wandelingen gelopen onder leiding van vice-voorzitter van de Raad van State Piet Hein Donner, voorzitter van de Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol, voorzitter van de Tweede Kamer Khadija Arib en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk.

Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers monumentale panden te zien die een belangrijke relatie hebben met de Grondwet. De tocht voert onder meer langs de Eerste Kamer, het Binnenhof en Paleis Noordeinde. De wandeling over het Haagse Grondwetpad duurt anderhalf uur en biedt plaats aan 20 deelnemers per wandeling. Er gaat ook een gids van ProDemos mee.

Hoe laat?

11.00 uur met Ankie Broekers-Knol
12.00 uur met Piet Hein Donner
13.00 uur met Khadija Arib
14.00 uur met Ronald Plasterk

Waar?

De wandelingen starten in het Bezoekerscentrum van ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat, Hofweg 1, 2511 AA in Den Haag

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@prodemos.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven