Hajo Groeneveld winnaar Landelijke Pleitwedstrijden 2011

Delen:

Hajo GroeneveldHajo Groeneveld, advocaat bij OJW Advocaten, is winnaar van de Landelijke Pleitwedstrijden 2011 die afgelopen vrijdag plaatsvonden in de rechtbank Utrecht. Zonder gebruikmaking van een pleitnota wist hij de jury te overtuigen van zijn pleitkunsten.

Acht winnaars van de plaatselijke en regionale pleitwedstrijden streden om de felbegeerde titel ‘Beste pleiter van Nederland 2011’ onder het toeziend oog van een deskundige jury bestaande uit: mr. Herco Uniken Venema (president van de rechtbank Utrecht), mr. Sheila Hagedoorn (vice-president sector civiel van de rechtbank Utrecht), mr. Huub Willems (bijzonder hoogleraar Corporate Litigation aan de Rijksuniversiteit Groningen en plaatsvervangend raadsheer bij de Ondernemingskamer), mr. drs. René van der Niet (verzorgt pleittrainingen) en mr. Theo Hiddema (strafrechtadvocaat).

Jonathan Ruff (Loyens & Loeff) behaalde de tweede plaats en de derde prijs ging naar Aletta Pöll van Taekema & Harlequin Advocaten.

Na een borrel bij de rechtbank zette het evenement zich voort in café/restaurant Aperitivo waar de prijsuitreiking plaatsvond. Onder het genot van een hapje en drankje ging de prijsuitreiking over in een spetterend feest.

Hajo Groeneveld

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven