Halloweenstunt: advocatenkantoor jaagt mensen stuipen op het lijf

Bij incassokantoor e-Legal lieten ze Halloween dit jaar niet stilletjes voorbijgaan. De gelegenheid werd te baat genomen om nietsvermoedende collega's eens flink te laten schrikken… en tegelijkertijd nieuw personeel te werven.

Delen:

e-Legal Halloween-62f9f333

Op de laatste dag van oktober viert men in de Verenigde Staten jaarlijks de welbekende griezeldag. Maar ook in Nederland krijgt de Amerikaanse traditie steeds meer vaste voet aan de grond en worden her en der talloze themafeestjes georganiseerd.

Bij e-Legal incasso advocaten wordt het gruwelen wel heel serieus genomen, want medewerkers die op de bewuste dag het Rotterdamse pand betraden, schrokken zich het apenzuur. Het kantoor deelde een video van hun ‘Halloween prank’ met daarin een glansrol voor jurist Pareshma Duggal-Sukhai, in een ijzingwekkende uitdossing.

Iets te leuk

“Heb jij ook een collega die Halloween net iets te leuk vindt?”, legt het filmpje de kijker voor. “Wij wel. Maak kennis met onze collega Pareshma. In het dagelijks leven is zij jurist bij e-Legal. Maar met Halloween verandert zij in een… monster!”

De beelden laten zien hoe Duggal-Sukhai haar opwachting maakt in een stilstaande lift, terwijl in de hal onheilspellende geluiden worden afgespeeld. Meestal duurt het even voordat iemand het doorheeft, maar wanneer de gedaante ontdekt wordt en deze een schelle kreet slaakt, maakt men zich gillend uit de voeten.

e-Legal wil je ziel…

Ondertussen hoopt e-Legal niet dat deze enge taferelen potentiële nieuwe collega’s afschrikken. De actie is namelijk ook bedoeld om zieltjes te winnen: “Wil jij ook werken in een superleuk waarin veel wordt gelachen?” Dan word je – op eigen risico – doorverwezen naar de website.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven