Halve finalisten Legal Tech Startup Awards 2016

Delen:

Beeld-bij-Legal-Tech-Start-Up-AwardsDe halve finalisten van de Legal Tech Startup Awards 2016 presenteren op 7 september in het ING-kantoor in Amsterdam hun product voor een groep van beslissers uit de Nederlandse juridische sector.

De halve finalisten zijn: CoCounsel, Kopjra, Legal Robot, Legal Things, LexIQ, Lexoo, Ligo, Signrequest en Tiq. De jury heeft uit alle inzendingen uit binnen- en buitenland de negen meest vernieuwende startups geselecteerd. De jury bestaat Jelle van Veenen (Dutch Legal Tech, Jelle van Veenen Advies), Jeroen Zweers (Kennedy Van der Laan, Dutch Legal Tech), Claudia Heemskerk (Lexxyn Groep, PLEIT), Sasja Winters (ING) en Peter Backx (Wolters Kluwer).

Na de presentatie op 7 september beslissen het publiek en de jury welke drie startups toegelaten worden tot de finale. Op 11 oktober pitchen de drie finalisten tijdens PLEIT2016 hun idee aan juridisch Nederland. De ruim 500 deelnemers aan het jaarlijkse evenement kiezen daar samen met een vakjury de winnaar van de Legal Tech Startup Awards 2016.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven