Hans Frankenprijs 2014

Delen:

logoSGOA2De Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA) looft volgend jaar weer de Hans Frankenprijs uit. De prijs is bedoeld voor de hbo/wo student die in de afgelopen twee jaar de meest innovatieve afstudeerscriptie op het gebied van ICT-recht heeft geschreven. De scriptieprijs is vernoemd naar Hans Franken, mede-oprichter van de SGOA, voormalig bestuursvoorzitter van de stichting, hoogleraar informatierecht aan de Universiteit Leiden en lid van de Eerste Kamer.

De winnaar van de Hans Frankenprijs zal door de jury bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in 2014, het vijfde lustrumjaar van de SGOA. Naast een eervolle vermelding, ontvangt de prijswinnaar een bedrag van 2.500 euro. Ook zal de winnende scriptie worden uitgegeven in boekvorm.

Afstudeerscripties kunnen tot uiterlijk 30 december 2013 worden ingezonden. Een jury waarin diverse vooraanstaande vertegenwoordigers uit het ICT-recht gebied zijn opgenomen, onder leiding van Kees Stuurman (hoogleraar ICT-recht aan de Universiteit val Tilburg en partner bij Van Doorne), zal de inzendingen beoordelen.

De SGOA is het onafhankelijk en landelijk instituut dat zich sinds 1989 bezig houdt met conflictmanagement op het gebied van ICT-geschillen, onder meer in de vorm van ICT-mediation, arbitrage, deskundigenberichten en conflictpreventie.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven