‘Helden van het Hogeland’

Delen:

Kees van OostenAdvocaat en schrijver Kees van Oosten heeft een nieuw kinderboek geschreven. Een Zweluw, Woms, Grudelduven en een Kaperkoning, ze komen allen terug in zijn boek ‘Helden van het Hogeland’.

Van Oosten is advocaat bij TeekensKarstens in Leiden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de strijd tussen het goede en het kwade regelmatig terugkeert in het boek. Het boek stipt een aantal grote thema’s aan die spelen in de maatschappij zoals klimaatverandering, de moed om je af zetten tegen anderen en je nek boven het maaiveld uit te steken, vriendschap en vertrouwen.

20110502-Cover-Helden-van-het-HogelandVan Oosten: “In boeken breng je de wereld van je verbeelding tot leven en die deel je met de lezers. Al jaren ga ik op vakantie in Zweden en ik word geïnspireerd door de prachtige landschappen en vergezichten, die deels terugkomen in het verhaal. Ook illustrator Tom Pick ken ik uit Zweden. Hij heeft de prachtige tekeningen gemaakt bij het spannende avontuur.” Het vertellen van verhalen zit hem in het bloed. Bij zijn kinderen haalt hij ook inspiratie vandaan. Deel twee is al in de maak.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven