Hester de Vries en Maarten Schut benoemd tot partner bij Kennedy Van der Laan

Hester de Vries en Maarten Schut zijn beiden benoemd tot partner bij Kennedy Van der Laan. Hester de Vries is specialist op het gebeid van privacyrecht. Haar praktijk is nauw verbonden met het IT-recht en richt zich op alle facetten van de bescherming van persoonsgegevens. Sinds 2000 is ze als advocaat verbonden aan Kennedy Van der Laan.

Maarten Schut is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, met een nadruk op de exploitatie en bescherming van technologie (waaronder biotechnologie). Daarnaast doet hij merken- en me diazaken. Hij werkt sinds 2000 bij Kennedy Van der Laan.

Duco Lodder benoemd tot partner van Executive Board van Osborne Clarke Alliance

duco_lodder.jpgDuco Lodder, maatschapvoorzitter van Ploum Lodder Princen Advocaten en Notarissen in Rotterdam, is recentelijk voor een periode van twee jaar benoemd tot voorzitter van de Executive Board van Osborne Clarke Alliance. Osborne Clarke is een internationaal samenwerkingsverband van acht advocatenkantoren met achttien vestigingen in Europa en een vestiging in Palo Alto, California.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven