Partnerbijdrage van

Het NGB lustrum programma is bekend

Op 4 november 2021 vieren wij het 90-jarig bestaan van het NGB met een feestelijk Lustrumcongres!

Delen:

Tijdens dit achttiende lustrum staan innovatie en digitalisatie van het bedrijfsjuridische werkveld centraal in de Amsterdome in Amsterdam, onder het thema ‘Digital Counsel – Fast forward future proof’.

De Lustrumcommissie (bestaande uit Douwe Groenevelt (voorzitter), Zehra Sahin, Dorien Patberg, Janine Prins en Martijn Vermeer) heeft hard gewerkt aan een prachtig programma!

Onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg (BNR) zullen topsprekers je inspireren met vergezichten over een toekomst waarin de bedrijfsjurist volop wordt ondersteund met (of misschien wel wordt vervangen door?) artificial intelligence en andere baanbrekende technologie. Tegelijkertijd krijgen deelnemers ook hele concrete tips over hoe je nu al, op een eenvoudige manier, innovatiever en efficiënter kunt werken.

In de plenaire ochtendsessie gaat het over disruptie van de bedrijfsjuridische markt, en over Legal Operations als de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie. We sluiten de ochtend af met een panel; een dialoog tussen General Counsel en verschillende legal service providers.

‘s Middags staan er een aantal interessante, praktijkgerichte workshops gepland, onder andere op het gebied van Legal Design, Agile/Scrum en Cybersecurity. Ook nodigen wij jullie uit om uitgebreid te netwerken op de Innovatie Markt.

De sprekerslijst omvat onder andere Annet Aris (Professor Digital Transformation & Disruption bij INSEAD), twee boardleden van het Corporate Legal Operations Consortium (CLOC): Aine Lyons (VMWare) en Maurus Schreyvogel (Novartis), en Mariëtte Swart (GC Adyen).

Het belooft een geweldige dag te worden!

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven