hetRecht.nl biedt gratis toegang tot wetten én uitspraken én commentaren

Delen:

Met de lancering van twee baanbrekende producten brengt Kluwer een revolutie teweeg in de online wereld van juridische informatie. Vanaf vandaag biedt de uitgever juridische professionals en fiscalisten via www.hetrecht.nl gratis toegang tot wetten en rechterlijke uitspraken waarop ze zelf bovendien commentaar kunnen schrijven. De eveneens gratis app voor de iPhone maakt de wetten en uitspraken meteen ook mobiel toegankelijk.

Kluwer, de grootste online uitgeverij en informatiedienstverlener van Nederland, ziet dat mobiele devices zoals iPads en iPhones door juridische (pre)professionals en fiscalisten steeds meer worden omarmd. Met de lancering van hetRecht.nl en de app hetRecht komt Kluwer tegemoet aan hun behoefte aan snelle en gratis informatie.

Sneller vinden met één bron

Doordat de wetgeving en jurisprudentie via één bron zijn te raadplegen, hoeft de bezoeker niet te schakelen tussen bestaande websites. Als extra (eveneens gratis) feature zijn de wetten en uitspraken aan elkaar gekoppeld: bij ieder wetsartikel staan de drie meest recente, daaraan gerelateerde, uitspraken. En professionals met een online abonnement kunnen vanuit hun zoekresultaten op hetRecht.nl meteen doorklikken naar meer en diepgaandere Kluwer-informatie.

Joek Peters, Business Unit manager Kluwer Legal: “Met de website en app hetRecht komen we tegemoet aan de klantwens om juridische bronnen bij elkaar en altijd bij de hand te hebben. De links naar de rijke en gestructureerde bronnen van Kluwer zijn een extra service voor onze klanten”.

Bezoekers delen kennis

Uniek aan de website is verder dat bezoekers door middel van de commentaarfunctie de mogelijkheid hebben juridisch commentaar te schrijven op de wetten en uitspraken. Hierdoor kunnen juridische (pre)professionals en fiscalisten hun kennis delen. Anders dan een juridisch forum, heeft deze functie als doel de wetsartikelen en uitspraken te verrijken, met een grotere meerwaarde van de site voor de bezoekers.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven