Heussen-advocaat Beijersbergen vaakst bij deals betrokken

Delen:

Suzanne Beijersbergen
Suzanne Beijersbergen (Foto: Heussen)

M&A-advocaat Suzanne Beijersbergen (Heussen) was vorig jaar bij negentien deals betrokken. Daarmee staat ze op nummer één van de top 10 van vrouwelijke advocaten die in 2019 het vaakst bij deals betrokken waren.

Dat blijkt uit een top 10-lijst die is gepubliceerd door M&A, een community over fusies en overnames.

Mariëlle Broeckhuysen (Janssen Broeckhuysen Advocaten) belandde met achttien deals op de tweede plaats. Zij werkte onder andere mee aan de overname van YouTubekanaal Gierige Gasten door Talpa Network. Van Houthoff staan maar liefst zes advocaten in de top 10. Dit zijn Jessica den Dekker, Jasmijn Harms, Cherlene Blankson, Guillette van Grinsven, Margriet Kros, Emma Schutte.

Scherp en betrokken

“Ik ben blij verrast door de eerste plaats in de top 10 M&A advocates”, zegt Beijersbergen. “Dat ons team het afgelopen jaar veel deals heeft gedaan is onder andere te danken aan cliënte KidsFoundation die wij hebben bijgestaan in meerdere deals. Doordat we al langere tijd samenwerken vormen we met de inhouse betrokkenen en andere adviseurs een hecht team, waardoor wij KidsFoundation op de meest efficiënte manier kunnen bijstaan.”

Teamprestatie

Naast deze transacties in de kinderopvang werkte Beijersbergen onder andere ook mee aan verschillende deals die uit Heussens internationale netwerk kwamen, waaronder Anticimex en Zetadisplay, grote cliënten van Heussens Zweedse desk. “Het leuke is dat iedere transactie toch weer zijn eigen dimensie heeft, en dat zorgt ervoor dat je altijd betrokken en scherp blijft.”

Al met al was 2019 een mooi jaar met mooie deals, aldus de M&A-advocaat. “Ik ben trots op iedereen binnen Heussen die daar zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd, want het was echt een teamprestatie. Vol energie zet ik mij ervoor in om ook dit jaar weer zo’n mooi resultaat neer te zetten!”

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven