Symposium voor gerechtelijk deskundigen

Delen:

Hoe diepgaand dient het deskundigenonderzoek te zijn? Dat is de vraag die centraal staat tijdens het symposium dat het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD) organiseert op donderdag 29 november. Vanuit verschillende disciplines wordt inzicht gegeven op welke wijze deskundigen in de rechtsgang omgaan met ‘het Deskundigenonderzoek’. Wat zijn de grenzen, (juridische) normen en beroepsethiek die hierbij een rol spelen?

De programmaleiding is in handen van Peter Vos, gastdocent van de Universiteit Leiden en tevens decaan van de Leyden School of Law & Economics. Dagvoorzitter is Jacques van Velzen, lid van het College van het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD). Zowel sprekers als bezoekers zijn afkomstig vanuit diverse disciplines: advocatuur, rechterlijke macht en experts vanuit uiteenlopende vakgebieden.

Klik voor het programma en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven