Hogan Lovells naar de Zuidas

Delen:

hogan-lovellsAdvocatenkantoor Hogan Lovells verhuist eind 2017 naar het gerenoveerde Atrium complex aan de Zuidas. Het internationale advocatenkantoor vestigt zich in de nieuw te bouwen Noordtoren, die momenteel aan de Strawinskylaan wordt ontwikkeld. Hogan Lovells zit nu aan de Keizersgracht 555 in Amsterdam.

De Noordtoren van het Atrium telt nadat de toren voltooid is negen verdiepingen waarvan Hogan Lovells de bovenste drie zal betrekken. Het nieuwe kantoor, aldus Hogan Lovells, is ontworpen om samenwerking binnen de organisatie te bevorderen, voldoet aan de hoogste standaarden wat betreft service, design, technologie en duurzaamheid en bevindt zich op één van de beste locaties van de Zuidas.

De renovatie van het Atrium met bijbehorende uitbreiding van de Noord- en Zuidtoren is een project van Icon Real Estate bijgestaan door ontwikkelaar G&S Vastgoed.

Hogan Lovells is in 2010 ontstaan uit een fusie tussen de internationale advocatenkantoren Hogan & Hartson LLP en Lovells LLP. In het kantoor Amsterdam werken 120 medewerkers. Hogan Lovells heeft op zes continenten ruim 45 kantoren met meer dan 2.500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven