Hoofdontvoerder Melchers krijgt tien jaar cel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Izaan M., de ontvoerder van Claudia Melchers, moet voor tien jaar de cel in. De rechtbank ziet in hem de leider achter de kidnap van de miljonairsdochter in september 2005.

Het Openbaar Ministerie had een celstraf van twaalf jaar geëist. Mede-ontvoerder Lorenzo M., volgens het OM de bedenker van de ontvoering, werd eerder voor zijn aandeel veroordeeld tot acht jaar cel. In tegenstelling tot Izaan M. ontkende Lorenzo M. elke betrokkenheid bij de ontvoering van Melchers. Verschillende mede-ontvoerders kregen celstraffen tot zes jaar.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top